Metin Hara'dan Adriana Lima ile ilgili basına sert eleştiri

Metin Hara'dan Adriana Lima ile ilgili basına sert eleştiri
Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı top model Adriana Lima'nın terk ettiği öne sürülen Metin Hara ilişkileri hakkında açılamada bulunarak; "Uydurma senaryolarınızın oyunları biz değiliz" diyerek tepkisini gösterdi.

Birlikte olduklarından bu yana her anları olay haline gelen Metin Hara ile Adriana Lima'nın ayrıldıkları yönündeki haberler bir kez daha gündemi sallamıştı. Son olarak Lima Hara'yı takipten çıkarmış ve sevgilisi ile olan fotoğraflarını da silmişti. Instagram'daki bu hareket de ayrılacakları şeklinde yorumlanarak gazeteler, haber bültenleri ve internet sitelerinde yer bulmuştu. Metin Hara sessizliğini yine Instagram'dan bozdu ve iddialara yanıt verdi.

Habercilik değil hayalcilik
Instagram hesabından haklarında çıkan haberler hakkında açıklama yapan Metin Hara, şunları söyledi: "Yaklaşık 1,5 yıl önce başlayan ve günümüzde sürmeye devam eden ilişkimizin ilk gününden beri var olan ilgiden memnun olmasak da anlayışla karşılıyoruz. Ama gerçekten uzaktan yakından alakası olmayan tamamen uydurma senaryolarınızın oyunları biz değiliz. Üzücü olan kısım ise habercilik adına tamamen gerçek dışı/hayal ürünü olan bu senaryoların, asla yapılmamış olan açıklamaların üzerine manşetler atılıyor, yorumlar yapılıyor olması...

Bir aydır Amerika'dayız
Hakkımızda geçmişten bugüne yapılan haberlerin gerçeklik istatistiği de ortadayken hala inanılıyor olması düşündürücü. Neredeyse 32 gündür Amerika'da yan yana olmamıza rağmen sessizlik ile özel hayatımız hakkında çıkan haberlerin dinmesini bekledik.

İlişkimizi paylaşmayacağız
Artık iti taraf adına da zorbalığa ulaşan ve gerçeklikten uzak, tamamen hayal ürünü olan bu haberlerin bir an önce durmasını diliyoruz. Değerli Türk halkının medyasını, gündemini meşgul edecek daha önemli meselelerin olduğunu, bundan sonra ilişkimizle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmamayı seçerek bu tarz hayal ürünü haberlerin içinde olmaktan kaçınmayı hedefliyoruz. Mesleğini onuruyla yapan değerli basın mensuplarına saygılarımızla..."

metin hara adriana lima instagram

El ele poz
Bu açıklamanın öncesinde Metin Hara ve Adriana Lima çifti aynı anda el ele tutuştukları fotoğrafı paylaştı.

adriana lima metin hara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.