Miray Daner'den ayrılan Kubilay Aka Hilal Altınbilek ile mi birlikte! Flaş iddia

Miray Daner'den ayrılan Kubilay Aka Hilal Altınbilek ile mi birlikte! Flaş iddia
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Miray Daner ile olan ilişkisini sonlandırdığını duyuran Kubilay Aka'nın güzel meslektaşı Hilal Altınbilek ile birlikteliğe başladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yayınladığı Instagrma mesajı ile Miray Daner'den ayrıldığını duyuran Kubilay Aka'nın Bir Zamanlar Çukurova'daki başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Hilal Altınbilek'le aşk yaşadığı öne sürüldü. Altınbilek ise aldatma iddialarına karşılık olarak sessiz kalması ise gözlerden kaçmadı.

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

Canlandırdığı Züleyha karakteri ile adından söz ettiren ve sezona damga vuran Hilal Altınbilek için sosyal medya ve magazin dünyasında şoke edici haberler yer almaya başladı. Kubilay Aka'nın Miray Daner'den aldığı ayrılık kararında etkisi olduğu öne sürülen başarılı oyuncunun eğlendikleri görüntüler herkesi şoke etmişti. Hilal Altınbilek sessiz Kubilay Akan’ın yaptığı ayrılık açıklanmasının hemen ardından sosyal medyada görüntülerin düşmesi ile birlikte sosyal medya adeta çalkalandı. Herkes görüntülerdeki kadının Hilal Altınbilek olduğunu iddia etti ancak oyuncu herhangi bir açıklama yapmadı. Aslında sosyal medya kullanıcıları Hilal Altınbilek’in bu konuda sessiz kalmasını kabul etmek olarak yorumladı. Fotoğraflar net olarak görülmediği için sosyal medya kullanıcılarının da kafası Bir Hayli karışık. Ancak Kubilay Aka ve Miray Daner aşkını çok seven sosyal medya kullanıcıları bir yandan da hem Kubilay Aka’ya Hem de Hilal Altınbilek’e tepkili.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.