Müge Anlı hamile mi? Evleniyor mu? Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir?

Müge Anlı hamile mi? Evleniyor mu? Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir?
Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'dan bomba bir iddia geldi. Türk televizyonlarının fenomeni Müge Anlı hakkında eski eşi Burdahn Akdağ olay bir iddiada bulundu. Müge Anlı'nın hamile olduğunı ileri süren Burhan Akdağ'a Müge Anlı'dan yanıt geldi mi?

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ sosyal medyada yaptığı bir yorumda Müge Anlı’nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu iddia etti. Sosyal medyada bu olay gündem oldu.

Burhan Akdağ kimdir?
Müge Anlı, Kanal 6 televizyonunda çalışırken aynı zamanda o dönem magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile aşk yaşamaya başlıyor. Fakat Burhan Akdağ o zamanlar evli ve çocuğu var. Yasak aşka yenik düşen Burhan Akdağ, eşini ve çocuklarını terk ediyor, Müge Anlı ile evleniyor 1993 yılında. Ardından da Lidya ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya geliyor.2008 yılında ise olaylı bir şekilde boşanıyorlar. Müge Anlı eşinin kendisine şiddet uyguladığını söylüyor. Burhan Akdağ ise, 'Koynumdaki Yılan' ismini verdiği kitabında her şeyi tek tek farklı bir şekilde anlatıyor.

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığı haberleri ile gündeme geldi. Bu gelişmenin ardından Müge Anlı ile eski eşi Burhan Akdağ neden boşandı, mektupta ne yazdı merak konusu oldu.  Burhan Akdağ Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazarak yardım çağrısında bulundu. Daha önce iki kez evlendiği Müge Anlı’yı Erdoğan’a şikayet eden Burhan Akdağ, yazdığı iddia edilen mektupta, “programına katıldığınız Müge Anlı yüzünden bu mektubu kaleme alma ihtiyacı hissettim” ifadelerini kullandı. İkilinin ayrılık süreci magazin haberlerinde sık sık yer almıştı.

Akdağ'a inanmadılar
Burhan Akdağ’ın bu iddialarının ardından sosyal medya kullanıcıları Müge Anlı hamile mi sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Ancak sosyal medyada ünlülerden verdikleri haberlerle bilinen bazı sayfalar böyle bir iddianın gerçeği yansıtmadığını, Burhan Akdağ’ın yalan söylediğini ifade ettiler.

Müge Anlı cevap vermedi
Müge Anlı ise iddialara henüz bir açıklama getirmedi.

MÜGE ANLI'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA... TIKLAYIN >>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.