Murat Dalkılıç eski kayınvalidesini unutmadı

Murat Dalkılıç eski kayınvalidesini unutmadı
Evliliklerini kısa bir süre önce resmen noktalayan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur hala gündemdeki yerini korurken ünlü oyuncunun yaptığı bir paylaşım herkesi şoke etti.

Magazin dünyasının en öneml figürlerinden biri olan Merve Boluğu sosyal medyada milyonlarca takipçisine annesinin hastaneden fotoğrafını paylaştı. Şoke olan hayranları ünlü oyuncuya mesajlar yağdırırken annesinin en yakın sürede iyileşmesini temenni etti.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la olan iki yıllık evliliğini geride bıraktığımız eylül ayında sonlandıran Merve Boluğur, şimdilerde ailesiyle birlikte daha fazla zaman geçiriyor. Sosyal medya hesabından günlük hayata dair paylaşımlarını ve katıldığı işlerde çekilmiş kareleri paylaşan Boluğur, instahikaye kısmından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu.

merve boluğur

'Çok şükür...'
Annesi Nehra Hanım'ı hastaneye götüren oyuncu Merve Boluğur, annesine serum takılıyken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve üzerine de "Çok şükür annem" notunu düştü. Bu paylaşımla yakınlarını rahatlatırken konudan haberdar olmayan takipçilerini de korkuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.