Murat Yıldırım'dan eşi İman Elbani'ye hakaret yağdıranlar için tepki: Beş kez bebek düşürdü

Murat Yıldırım'dan eşi İman Elbani'ye hakaret yağdıranlar için tepki: Beş kez bebek düşürdü
Dizi aşklarını gerçek hayatla karıştıran bazı izleyiciler zaman zaman ünlü oyuncuların yaşamlarına müdahalede bulunabiliyor. Bunlardan biri de Murat Yıldırım'ın başına geldi. Başarılı oyuncu, eşine dizide yaşadığı aşk sebebiyle hakaret mesajları yağdığını açıklayarak tepki gösterdi.

Ramo dizisiyle cuma akşamlarında reyting zirvesine oynayan Murat Yıldırım, başarısını her hafta kanıtlamayı sürdürürken baş rolü paylaştığı Esra Bilgiç ile de uyumuyla gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu dizide aşk yaşadığı Esra Bilgiç ile gerçek hayatta da aynı şekilde birlikte olmasını söyleyerek eşi İman Elbani'ye mesaj atıp hakaret edenlere sert bir uyarıda bulundu.

Dizide 'Ramo' karakterine hayat veren Murat Yıldırım 'Sibel' karakterini canlandıran Esra Bilgiç ile senaryo gereği aşk yaşıyor. Dizinin fanları, Yıldırım’ın eşi İman Elbani'ye "Rambel aşına engel olma, aradan çık" deyip hakaret yağdırdı.

murat yıldırım esra bilgiç
 

Dizide Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç'i Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani önerdi...
Eşine yapılan hakaret dolu mesajlar ünlü oyuncuyu çileden çıkardı. Sosyal medya hesabından dizinin fanlarını uyaran Yıldırım şu mesajı paylaştı: Normalde sosyal medyayı fazla takip etmediğimi siz de bilirsiniz ama bu benim dahi rahatsız olacağım boyutlara geldiği için yazıyorum... Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar, o hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada Esra'yı önerdi ve kimyamızın uyacağını söyledi. Benim de kanal ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük. Bu bir dizi ve en profesyonel halimizle duruşumuza da devam edeceğiz. Bunları yazdım belki içinde biraz öğretici bir şeyler bulursunuz diye; "Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir". Bu durumdan ne ben mutluyum ne de Esra ki sizi daha önce uyardı. Umarım sonlanır, sağlıcakla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.