Naz Mila evlendi! Eşi kimdir ne iş yapıyor

Naz Mila evlendi! Eşi kimdir ne iş yapıyor
İzdivaç programlarında adını duyuran ve çikolata ile yaptığı dansın yanısıra seksi pozlarıyla da konuşulan Naz Mila dünyaevine girdi. Peki Naz Mila'nın eşi kimdir? İşte detaylar...

Gündüz kuşağında yayınlanan evlilik programlarının gediklisi olarak göze çarpan Naz Mila sonunda muradına erdi. Birçok kişinin evlenmesine ihtimal vermediği ve zaman zaman adı farklı kişilerle aşk dedikodularına karışan Mila, dünyaevine girdi. Hayatını birleştirdiği kişi merak edilen güzel isim sosyal medyadan da bir paylaşımda bulundu.

Evlenemezsin dediler!
Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Naz Mila şunları yazdı: “Evet evlenemezsin dediler evlendim. Hem de beni çok güzel seven bana özel hissettiren her istediğimi tek kelimemle önüme sunan en önemlisi de benim sevdiğim adamla çok mutluyum senin gibi bir eşe sahip olduğum için”

Takipçileri yorum yağdırdı
Naz Mila, Instagram hesabından adının Gürkan olduğu öğrenilen sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Naz Mila paylaştığı fotoğraflara, “Aşkım” notunu eklemişti. Naz Mila’nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, “Yakışmışsınız” yorumunu yapmıştı.

Naz Mila'nın eşi kimdir?
Adı Gürkan olan beyefendinin lüks bir işi var ancak mesleği bilinmiyor. Aslen Trabzonlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.