Nazlı Çelik Instagram fotoğrafıyla linç edildi: Şeytana uymuşsunuz!

Nazlı Çelik Instagram fotoğrafıyla linç edildi: Şeytana uymuşsunuz!
Yılların haber sunucusu Nazlı Çelik'in Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafların ardından sosyal medya kullanıcıları harekete geçti ve lince başladı.

Son dönemin moda terimi sosyal medya linci bu kez Nazlı Çelik'i hedef aldı. Başarılı gazeteci ve televizyoncu Çelik tatil için gittiği yerde çektirdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Kızı ile de bir kare yayınlayan Çelik'in paylaşımı sonrası kıyamet koptu. Fotoğraflarda giyilen kıyafetlerin kısa olduğunu öne sürerek Çelik'i eleştiren sosyal medya kullanıcıları dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şeytana uymuşsunuz!
Star TV ekranlarında yıllardır haber sunuculuğu yapan Nazlı Çelik'in sosyal medya paylaşımları olay yarattı. Ailesiyle birlikte çıktıkları tatil şortlu fotoğraflarını paylaşan Çelik'e bir sürü olumsuz yorum yapıldı. Spiker Nazlı Çelik'in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık'ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi. Geçtiğimi günlerde Şeytan Tepesi'ne çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere 'Şeytana uymuşsunuz', 'Lütfen şeytanın yolundan çıkın' gibi birçok eleştiri geldi. Çelik'in günlere önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra gündeme geldi.

nazlı çelik şortlu fotoğraf

Instagram'a şikayet ettiler
Nazlı Çelik'in sevenleri ise gelen yorumlara adeta öfke kustu. Bazı sosyal medya kullanıcıları olumsuz yorum yapan kişileri Instagram'a şikayet etti. Gelen tepkilerin ardından olumsuz yorumların bazıları kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.