Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu boşanıyor mu! Dikkat çeken detay...

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu boşanıyor mu! Dikkat çeken detay...
Birliktelikleri ve sürdürdükleri evliliklerinde yaşadıkları aşk herkesi kıskandıran Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında çıkan haberler şoke etti. Çiftin yolun sonuna geldiği ve ayrılacakları öne sürüldü. Peki Neslihan Atagül ve Kadir Doğrulu boşanacak mı... İşte detaylar ve son dakika bilgileri...

Can Bonomo ve Öykü Karayel'in dünyaevine gireceği haberlerini aldığımız sırada Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun birlikteliklerini sonlandıracağı yönündeki gelişmeler magazin gündemine bomba gibi düştü. Dillere destan aşklarıyla adeta düşman çatlatan çiftin boşanacağı öne sürüldü. Uzun süreli birlikteliklerini 4 Temmuz 2016'da taçlandırarak evlenen çiftin arasına kara kedi girdi.

'Abartıldı' açıklaması yapmıştı
Geçen günlerde Kadir Doğulu'nun eve geç geldiği bu sebeple de eşi Neslihan Atagül ile şiddetli bir tartışma yaşadığı haberleri gündeme gelmişti. AVM çıkışında görüntülenen Neslihan Atagül ise konuyla ilgili olarak "Tartışma yaşadığımız doğru ancak biraz abartılmış. İlişkimiz şuanda her zaman olduğu gibi yine çok iyi" demişti.

kadir doğulu neslihan atagül

Sosyal medyada paylaşmadılar
Buzları eritemeyen çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi. Her fırsatta sosyal medya üzerinden birbirlerine olan aşklarını dile getiren ve özel günleri unutmayan iki ünlü ismin 14 Şubat'ta da paylaşım yapmaması iddiaları güçlendirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Yoksa ayrılıyor musunuz?" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum