Nur Fettahoğlu'nun makyajsız ve ev hali sosyal medyayı salladı

Nur Fettahoğlu'nun makyajsız ve ev hali sosyal medyayı salladı
Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu koronavirüs sebebiyle kapandığı evinden fotoğraflar paylaşmayı sürdürüyor. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Fettahoğlu bu kez makyajsız ve ev hali fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Milyonlarca takipçisi bulunan ve ünü yurt dışına da ulaşan Nur Fettahoğlu özellikle ortadoğu ülkelerinden oldukça fazla hayrana sahip. Güzel oyuncu Instagram'da paylaştığı her fotoğrafıyla da adından söz ettırmeyi başarıyor. Son fotoğrafı da yine çok sayıda beğeni aldı. Evinden çekilen makyajsız bir kareyi takipçilerine sunan Fettahoğlu günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Corona virüsü nedeniyle evde karantina altında olan Nur Fettahoğlu, doğal halini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Çin’in Wuhan kentinde patlak veren corona virüsü salgını dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Ülkemizde de can alıcı sonuçlar doğuran virüse karşı vatandaşlar kendilerini ev karantinasına aldı. Son olarak Babil dizisinde başrol oynayan Nur Fettahoğlu da corona virüsü nedeniyle günlerini evinde geçiriyor. Fettahoğlu, evde pijamasıyla çekilen makyajsız bir fotoğrafını “Karışık” notuyla paylaştı.

Nur Fettahoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.