Nur Yerlitaş'a bir tepki de Serkan Kaya'dan! Klibinden görüntülerini attı

Nur Yerlitaş'a bir tepki de Serkan Kaya'dan! Klibinden görüntülerini attı
Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın şehitlerimiz hakkında kullandığı ifadelere tepkiler devam ederken iş hayatında da sıkıntılar yaşamaya başladı. Dün şarkıcı Demet Akalın takip listesinden çıkarırken bugün de arabesk müziğin önemli isimlerinden Serkan Kaya'nın yeni klibinde yer alan Nur Yerlitaş'lı sahneleri çıkardığı öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğünü korumak için gözünü kırpmadan görev yapan askerlerimizi hiçe sayarak şehitlerimiz hakkında skandal ifadeler kullanan Nur Yerlitaş'a Serkan Kaya'dan da darbe geldi. Dün katıldığı bir davette açtığı canlı yayında konuşan ünlü modacı; Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" demişti.

Modacı Nur Yerlitaş'ın, dün katıldığı bir davette şehitler için kullandığı skandal sonrası Serkan Kaya'nın klibinden çıkarıldı.

serkan kaya nur yerlitaş

Klip yayınlanmayacak
Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçmişti. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Yerlitaş'ın şehitler için söylediği skandal sözler sonrası gelen tepkiler üzerine Kaya, klibi yayınlamaktan vazgeçti.

serkan kaya nur yerlitaş

Sahneler çöpe
Klip yeniden montaja girecek ve ünlü modacının olduğu sahneler çöpe atılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.