Nur Yerlitaş'tan Hadise'ye: Milyonlarca kez özür dilerim

Nur Yerlitaş'tan Hadise'ye: Milyonlarca kez özür dilerim
Annesinin intihar girişimi bilgilerini canlı yayında paylaştığı gerekçesiyle Nur Yerlitaş'a tepki gösteren Hadise'nin özür şartı gerçekleşti. Yerlitaş özür diledi.

Son dönemde hastalığı ve gördüğü tedavi ile gündemde olan Nur Yerlitaş katıldığı 2. Sayfa porgramında önemli açıklamalarda bulundu. Hadise'nin kardeşlerinden birinin kendisini aradığını ve intihar girişiminde bulunan annelerinin farklı bir hastaneye nakli konusunda yardımcı olmalarını istediğini açıklayan nur Yerlitaş'a sert tepki gelmişti. Nur Yerlitaş, ailenin taşımak istediği hastanenin başhekimini gecenin ikisinde aradığını ve yengesinin de ameliyat olduğu aynı hastaneye aldırdığını söyledi.

Milyonlarca kez özür diledi
Yerlitaş: “Ancak o süreçte Hadise değil ama kardeşlerinden birine kızmıştım ve Hadise’nin Acun vasıtasıyla beni araması ve özür dilemesine rağmen sadece üç hafta sonra bir televizyon kanalına canlı yayında bağlandım ve anneleriyle ilgili o talihsiz açıklamayı yaptım. Sizi tüm şerefimle temin ederim o sıra neler söylediğimi bilmiyorum, sadece kızgınlığım ve o sıra yaşamakta olduğum beyin kanseri rahatsızlığım nedeniyle böyle konuştum. Bana bu açıklamayı yaptıran hastalığımdı… Hadise’nin barış şartının canlı yayında özür dilemem olduğunu okudum ve ben de canlı yayında özür diliyorum. Hadise’den milyonlarca defa özür diliyorum…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.