Nurgül Yeşilçay ve ablalarının dükkanına haciz!

Nurgül Yeşilçay ve ablalarının dükkanına haciz!
Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın ablalarıyla birlikte izmir'de açtığı moda mağazasına yapıldığı iddia edilen haciz gündeme bomba gibi düştü. Yeşilçay'ın birçok banka hesabına, tapılarına ve motosikletine haciz kararı verildi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sanat hayatındaki başarıyı ticarette gösteremedi. Güzel yıldızın ablalarıyla Yeşilçay Moda adıyla hizmet veren mağazasına haciz geldi. Yeşilçay'ın ablası Hacer Yeşilçay, yaşananlar sonrasında şok yaşadı. Hacer Yeşilçay, bu durumdan kardeşi Nurgül Yeşilçay'ın haberi olmamasını istese de şirket sahibi ünlü oyuncu olduğu için tansiyon yükseldi.

Vitrini topladılar
Haciz bildirimi yapılmadan mağazadaki çalışanlar vitrindeki pahalı gelinlikleri topladı, "Bizim değil, yan mağazanın" diyerek dükkandan çıkardı. İcra memuru ve avukatlık bürosu yetkilisi tek tek malları kayıt altına aldı.

Yaşanan tam bu gelişmelerin ardından Nurgül Yeşilçay'a ait olduğu tespit edilen 8 tapu, motosiklet ve banka hesabına haciz işlemi yapılırken, ikamet adresindeki evine de fiili haciz kararı alındı.

2 yıldı ödemiyor
Zaman zaman mağazaya gelen ve kataloglarında yer alan Yeşilçay, resmi olarak üzerinde görünen şirket nedeniyle büyük sıkıntı yaşarken, borcu bulunduğu gelinlik imalatçısına ödemeyi iki yıla yakın bir süredir yapmadığı belirtildi. (Yeni Asır)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.