Nursel Ergin'in hayali gerçek oldu!

Nursel Ergin'in hayali gerçek oldu!
Binbirdirek Sarnıcı'nda hayatlarını birleştiren Nursel Ergin ile iş adamı Murat Akyer'in evlilikleri gündemden düşmüyor. Akyer güzel sunucunun 'düğünümde kar yağsın' dileğini de gerçekleştirerek nikahta kar yağdırdı.

Şatafattan uzak bir törenle evlenen Nursel Ergin ve eşinin bu tutumu pek çok kişi tarafından takdirle karşılandı. Çift nikahları için harcayacakları parayı farklı bir alanda harcamak istediklerine karar verdi ve sade bir nikah töreni gerçekleşti.

Ergin, görkemli bir tören istemediğini belirterek “ Çok büyük paralar harcayarak bir düğün yapmak istemedim. O parayla çocukları okutmak isterim. Çünkü organizasyon rakamlarına baktım, çok uçuk rakkamlar. Ben bu paraları böyle bir şeye değil eğitime harcamak istedim. Eşim de bu fikrimi duyunca hemen kabul etti.

Gelinliğime gelince, ben eskiyi çok seven biriyim. Gelinliğimin tülü 100 yıllık. Dikkat ettiniz mi hiç takı takmadık. Ben 10 yıllık küpelerimi taktım. Abartıyı seven biri değilim. İsteğim oldu "aşk kazandı" Bu bana yeter dedi. Sayit DURMAZ

nursel ergin evlilik fotoğrafı

Nursel Ergin'in "Düğünümde kar yağsın " dileğini öğrenen Murat Akyer, nikahta süpriz yaparak yapay kar yağdırttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.