Ödül gecesine ünlü yağdı

Ödül gecesine ünlü yağdı
Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından birisi olan Kariyer Onursal Ödülleri, geçtiğimiz gün sahiplerini buldu. Birçok ünlünün katıldığı gecede Kenan Doğulu, Müjdat Gezen, Ufuk Bayraktar, Kadir Ezildi, Zihni Gökay, Zeynep Bastık, Kenan Doğulu, Acun Ilıcalı, İlker Kaleli, Mabel Matiz, Nilperi Şahinkaya gibi isimler ödül aldı

Yılın en görkemli geçen büyük gala gecesinde ünlüler akın akın geldi. Kariyer Onursal Ödülleri Töreninde ‘Yılın İş İnsanı Ödülünü’, televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, ‘En İyi Yazar Ödülünü’ İskender Pala, ‘Yaşayan Dizi Efsanesi Ödülünü’ İlker Kaleli, ‘Yılın En Beğenilen Sanat Okulu’ ödülü Müjdat Gezen, ‘Yılın En Beğenilen Bestecisi Ödülünü’ Ersay Üner, ‘Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülünü’ Zeynep Bastık, ‘Yılın En Beğenilen Şarkısı’ Hanfendi ve ‘Yılın En Beğenilen Erkek Sanatçısı Ödülünü’ Mabel Matiz, ‘Yılın En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Ödülünü’ Nilperi Şahinkaya, ‘Yılın En Beğenilen Klibi Ödülü’ ‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ şarkısı ile Gülçin Ergül ve klip yönetmeni Ahmet Can Tekin, ‘Yılın En Beğenilen Tiyatro Sanatçısı Ödülünü’ Elif Gezen, Yılın En Beğenilen Radyo Programcısı Reha Özcan aldı. Dayı filminde başrol oynayan "Yılın en beğenilen erkek sinema oyuncusu" seçilen Ufuk Bayraktar da geceye kızı ile geldi ve gecede onlarca seveni ile tek tek fotoğraf çekildi. gecede ödülünü aldı. Gecede sevincini içeren bir konuşma yaptı ve gece bitimi sevenleri ile bol bol sohbet etti ve yine selfie ve fotograf cekildi.
‘Yılın Kadın Sanatçısı Ödülü’ Sıla’nın oldu ama sanatçı çalışmaları nedeniyle geceye katılamadı. Mini bir video gönderen Sıla, ödül için gençlere teşekkür etti.

Ukraynalılara ithaf ediyorum
‘Kariyer Onur Ödülü’ ise usta sanatçı Zihni Göktay’a verildi. Göktay ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, genel, akademik ve geleneksel kültürün önemine vurgu yaptı. Göktay, “Salyangoz bile geçtiği yerde iz bırakıyor biz neden bırakmayalım? Giderayak aldığım bu ödülü bugünlerde yaşam savaşı veren vatan toprağını korumak üzere çarpışan, özgürlük uğruna çarpışan, emperyalizme karşı çarpışan, Ukraynalılara ithaf ediyorum” ifadelerini kullandı.

PS'de oynadığım takımı aldım
'Yılın En Beğenilen İş İnsanı’ ödülünü alan Acun Ilıcalı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Hayatım hep gençleri parlatmakla geçti ekibimizde de aynı şeyi yaptım. Genelde yarışmalarımda da aynı şeyi yapmaya çalışıyorum. Allah da bana çok daha fazlasını verdi sizin şu anki enerjiniz çok güzel. Medyada başarılı oldum bir hayalim vardı. Bide futbolu deneyim dedim hep içimde kalmıştı bir takım aldım. Hep söylüyorlar playstation oynuyordun şimdi takım aldın diye gerçekten de öyle. Allah playstationda oynadığımız takımı almayı nasip etti. Bu işler öyle kolay değilmiş. Normal maçtan bir etkileniyorsan, milli maçtan iki etkileniyorsan bundan 10 etkileniyorsun. Amacımız İngiltere’de hepimizin gurur duyacağı bir takıma sahip olmak. İnşallah sizi de o takımın taraftarı yapmak. Bana, ‘bunların hiçbiri olmasaydı, anne ve baban yanında olsaydı’ deseydiniz. Ben bugün anne ve babamla bir evde oturup televizyon seyretmeyi tercih ederim. Benim hiçbir başarımı göremediler, onlarlayken okulun en kötü öğrencisiydim, ışık veren bir öğrenci değildim. Annenize, babanıza, kardeşinize bir gözle daha bakın, değerini kafanızdan çıkarmayın. Aynı zamanda da iyi idrak edin. Çünkü onlarla yaşadığınız hayattaki mutluluğu bir daha hiçbir zaman yaşayamıyorsunuz” diye konuştu.Konuşma bitimi sonrası Ünlü Magazin gazetecisi Sedat Sarıkaya ile çekilirken kamerada ışık açısını ayarlayan Sarıkaya'ya ışığın geliş yerine bakıp sen böle dur deyince çevredeki sevenlerini gülümsetti.

Ne yaparsanız aşkla yapın
‘Yılın Erkek Sanatçısı’ seçilen Kenan Doğulu da ödül için teşekkür ederek, kariyer yapacak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Doğulu, “Risk almaktan çekinmeyin, cesur olun. Her zaman ilk günkü heyecanı içinizde barındırın ve ‘ne yaparsanız yapın aşkla yapın’ demek istiyorum” dedi.Ünlü Magazin gazetecisi Sarıkaya'ya sen bugün çok selfie istedin gel çekilelim diye söyleyerek resim çekilmesi gecenin önemli anlarından biriydi.Program Çıkışında  fotoğraf ve selfie çekilme taleplerini kırmamaya çalıştı.
 

Duruşundan ödün vermeyene selam olsun
‘Yaşayan Dizi Efsanesi’ Poyraz Karayel ile İlker Kaleli seçildi. Ödülden dolayı gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu söyleyen Kaleli, gençlere teşekkür etti. Kaleli, “Daha nice duygularda bunun gibi güzel akşamlarda tekrar birlikte olmak dileğiyle şartlar ne olursa olsun çabasından vazgeçmeyen dik duruşundan ödün vermeyen herkese selam olsun” diye konuştu.Ilker Kalelide ödül gecesi çıkışı sevenlerinden yoğun fotoğraf çekilme talepleri aldı ve onları kırmadı.

SEDAT SARIKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.