Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e övgü

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e övgü
Şarkıcı Oğuzhan Koç, evlilik hazırlığı yaptığı oyuncu Demet Özdemir'e duyduğu aşkı dile getirdi. Koç, konuk olduğu bir programda "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna "Şey değil, biri var: Demet Özdemir" yanıtını verdi

14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Demet Özdemir'e evlilik teklifi eden ve "Evet!" yanıtını alan şarkıcı Oğuzhan Koç, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye katılan Koç, "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna "Şey değil, biri var: Demet Özdemir." yanıtıyla Özdemir'e olan aşkını dile getirdi. Nişanlısıyla aynı projede yer alma hayalinden de bahseden Oğuzhan Koç, "Kendi yazdığım hikayem var. Sonbaharda çekip, yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp oynayacağım. Keşke Demet'le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim." dedi.


Aşk acısıyla başa çıkamam

Oğuzhan Koç, ayrıca "Aşk acısıyla başa çıkma yöntemin var mı?" şeklindeki soruyu da "Yok, olmadığını da yakın zamanda deneyimlemiştim. Aşk acısıyla başa çıkamıyorum." sözleriyle yanıtladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.