Oğuzhan Özyakup'un mesaj attığı Funda Aksu kimdir? Instagram'ı salladı!

Oğuzhan Özyakup'un mesaj attığı Funda Aksu kimdir? Instagram'ı salladı!
Beşiktaş'taki performansı uzun süredir tartışılan ve taraftarlar tarafından da tepkilere maruz kalan Oğuzhan Özyakup, evlilik aşamasında olduğu Melisa Aslı Pamuk ile ilişkisi bulunduğu dönemde gönderdiği öne sürülen mesajla ifşa edildi. Model Funda Aksu, ünlü futbolcunun 'Cevap verecek misin?' mesajını hikayesinden yayınladı.

Sözleşmesindeki yüksek yıllık ücrete rağmen performansıyla sürekli tartışılan Oğuzhan Özyakup bu sezon da beklenen formu yakalayamadı ancak magazin gündeminden de düşmüyor. Milli futbolcunun Funda Aksu'ya attığı mesaj ifşa edildi.

Binlerce kişinin takip ettiği Aksu; 'Bu da ardından gelen gol' notuyla yayınladığı hikayesinde Oğuzhan Özyakup'un arka arkaya gönderdiği mesajlara cevap vermemesine istinaden bu sözleri yazdığını paylaştı. Ayrıca bu konuda evlilik aşamasında olduğu Melisa Aslı Pamuk'un nasıl tepki vereceği de merak ediliyor.
 


Yalanlama geldi!

Bu olayın ardından açıklama yapan Oğuzhan Özyakup söz konusu mesajları atmadığını söyleyerek iddiaları reddetti.
 



Funda Aksu kimdir?

Oğuzhan Özyakup'un mesaj gönderdiği öne sürülen Funda Aksu günün en çok aranan isimlerinin başında geldi. Beşiktaşlı oyuncunun markaja aldığı güzel model İzmir'de yaşıyor. Instagram hesabında da binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

funda aksu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.