Okan Kurt çileden çıktı! 'Delikanlı gibi konuşacaksın'

Okan Kurt çileden çıktı! 'Delikanlı gibi konuşacaksın'
Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt hakkında Almanya'daki kadınlardan para istediği yönündeki iddiaların sahibi Beyaz TV'nin muhabirine sert çıktı.

Söylemezsem Olmaz programında Okan Kurt hakkında ortaya atılan Almanya'daki kadınlardan para istiyor ididaları ünlü iş adamını çılgına çevirdi. Şirketleri için geçtiğimiz haftalarda konkordato ilan eden Okan Kurt Beyaz TV muhabirine "Benimle delikanlı gibi konuşacaksın" diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın ile boşandıktan sonra Paris'te aşklarını tazeleyen ve barışan Okan Kurt ile ilgili son söylenti hem magazin dünyasını hemde izleyen herkesi şoke etmişti. Beyaz TV'de yer alan haberinde Okan Kurt'un "Almanya'da bir kadından sürekli para istediğini ve Demet Akalın'la evliliğinin mantık evliliği" olduğu, hatta Kurt'un Akalın'ı aldattığı iması ekrana taşındı.

İddiaların ardından dün yılbaşı programı için bir çekime katılan Kurt ile Beyaz TV'nin muhabiri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşandı. Bu haberin yayınlanmasının ardından, Beyaz TV'nin muhabiri Uğur Kotan ile Okan Kurt FOX ekranlarında yayınlanan 'Yaparsın Aşkım'ın yılbaşı özel programının çekiminde karşılaştı. Okan Kurt, kendisine soru sormak isteyen muhabire çok sert davrandı. İkili arasında tartışma çıktı.

Delikanlı gibi konuş!
Uçankuş kameralarına yansıyan olayda Okan Kurt, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirin soruları üzerine nereden geldiği soran ve Beyaz Tv'nin muhabiri olduğunu öğrenen Kurt, önce kibarca konuşmak istemediğini söyledi. Muhabirin yanına gelmesiyle sinirlenen Kurt, "Benimle konuşurken delikanlı gibi konuş." diyerek sert çıktı.

Artık ayıp ya!
Almanya'da yaşayan kadınlardan para istediği iddia edilen Okan Kurt ile Demet Akalın, çektikleri video ile çıkan haberleri ti'ye aldı. Kurt'la video çeken Akalın, "Oğlum oğlak burcuymuşsun, DM atıyormuşsun kadınlara. Peki onların akıllarına seninle Facetime (Yüzyüze konuşma) yapmak gelmiyormuymuş. Artık inanan da yok ayıp artık ya" diyerek yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.