Okan Kurt'tan boşanma sebebine yalanlama

Okan Kurt'tan boşanma sebebine yalanlama
Okan Kurt 12 Eylül'de evliliklerini parasal konulardaki sorunlar sebebiyle bitirdikleri iddia edilen Demet Akalın hakkında konuşarak; "Evliliğimiz maddiyat üzerine kurulmadı" dedi ve yalanladı.

6.5 yıllık birlikteliklerini noktalayarak yollarına ayrı ayrı bitiren Demet Akalın ve Okan Kurt artık yeni hayatlara başladı. Yürüyüş yaparken görüntülenen Okan Kurt haklarında çıkan 'Maddi konular sebebiyle evliliklerini bitirdi' söylentlerini kesin bir dille yalanladı.

Maddiyat üzerine bir evlilik olmadı.
Milliyet'te yer alan habere göre bu söylentilerle ilgili olarak; "Evliliğimiz hiçbir zaman maddiyat üzerine kurulmadı. Sadece aile içi konular olmasından dolayı konuşmadım. Ortada biten bir evlilik var, herkes saygı göstermeli... Anlamsız bir algı." dedi.

Fatih Ürek kendisi aile kursun
Kurt, Fatih Ürek'in, "Demet'e çok yanlış şeyler yapıldı, hacizle ilgili haber verilmedi" sözlerine ise "İmkanı varsa, kendisi bir aile kursun. Başkalarını ilgilendiren konularda yorum yapmasın" diyerek, göndermede bulundu.

Demet zorluk çıkarmıyor
Kızı Hira'yı istediği zaman görebildiğini belirten iş insanı, "Demet bana zorluk çıkarmıyor. Kızım beni sürekli göremediği için üzülüyordur ama etkilenmemesi için sık sık onunla zaman geçiriyorum" açıklamasını yaptı.

Ticarete dönüyorum
Aile şirketleri Martaş'ın yüklü miktarda olan borçlarını yapılandırdığını söyleyen Okan Kurt, "Kısa sürede ticarete döneceğim" dedi. Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.