Ömür Gedik'in kızı Tayga Gedik kimdir kaç yaşında? Eşi kimidr

Ömür Gedik'in kızı Tayga Gedik kimdir kaç yaşında? Eşi kimidr
Ünlü sunucu ve şarkıcı Ömür Gedik kızı Tayga'yı evlendirdi. Mete Akınal ile dünyaevine giren Tayga ile ilgili bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Peki Tayga Gedik kimdir ve kaç yaşındadır? Mete Akınal kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Magazin dünyasının renkli ve başarılı isimlerinden Ömür Gedik kızının mürüvetini görmeye nail olmuş ve Tayga'nın mutluğu ile sevinmişti. Mete Akınal ile evlenen Tayga Gedik'i ilk kez görenler şaşırmıştı. Çünkü daha önce Ömür Gedik'in çocuğu olduğu yönünde bir duruma rast gelinmemiştir. Tayga Gedik'in babası kim? sorusunu da soruyorsanız kendisi Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Soner Gedik. O dönem Ömür Gedik henüz 21 yaşındaydı. Daha sonra Soner Gedik ve Ömür Gedik çifti kızlarının doğumunda sonra 2010 yılında boşandı. Tayga Gedik ise şu anda 24 yaşında. 

Mete Akınal'ın anne-babası Tülay-Cihat Akınal çifti misafirlerini kapıda karşıladı. Genç çiftin nikahını Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise Cevdet Akınal, Kemal Akınal, Bülent Özmen, Nuri Soysal ve Abdullah Timur Ülküer yaptı.

tayga gedik

Düğün töreni sonrası açıklamalarda bulunan Ömür Gedik, 'Çok mutluyuz. Bugün kızımızın da bizim de en mutlu günümüz. Gaziantep artık bizim ikinci adresimiz oldu. Buraya artık sık sık geleceğiz. Bizim için güzel bir gün ve ayrıca çok güzel de bir ailenin parçası olduk. Bunun için de çok çok mutluyuz. Kızımın babası ve erkek tarafı hep birlikte çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya geldik' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.