Ömür Gedik'ten Can Yaman eleştirisinde şoke eden ifadeler

Ömür Gedik'ten Can Yaman eleştirisinde şoke eden ifadeler
Son zamanlarda kızların giydiği şortlara yaptığı eleştiri ve yayınladığı muzlu seks paylaşımları ile gündmede olan Ömür Gedik bir kez daha adından konşulmasını sağladı. Gedik, sözleriyle tepki toplayan Can Yaman hakkında yazdığı yazısında kullandığı ifadelerle sert eleştirilerin hedefi oldu.

Magazin dünyasında son dönemde işinden çok farklı gündemlerle konuşulan Ömür Gedik yine yaptı yapacağını. İspanya'da bir hayranının "Gerçekten siz bu dünyadan mısınız?" sorusuna “Gel arka odaya göstereyim” diye cevap veren Can Yaman için bir yazı kaleme alan Gedik, polemiğe yol açtı. Sosyal medyanın en çok konuulan ismi oldu.
 


Pes yani!

Skandal sözleriyle tepki görmeye devam eden Can Yaman'a yorumlar yapan Ömür Gedik, eleştiriler hakkında dikkat çeken bir ifade kullandı ve 'Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar bile eleştirdi Can'ı. Pes yani!' dedi. Bu sözler sosyal medyada polemiğe yol açtı...

ömür gedik can yaman


Gündemde kalma çabası

“Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyoruz. Can'a tavsiyem biraz inzivaya çekilsin, kendini dinlesin. Kötücül yorumları da kafasına takmasın” diyen Gedik, sosyal medyada adeta linç edildi. Öyle ki “Kızların şortuna laf eden birinden ne bekliyorsunuz” diyenler kadar, başka köşe yazarları da tepki gösterdi. Hatta bazıları Gedik’in gündemde kalmak için saçmaladığını söyledi ve genel olarak da en çok bu tarz yorumlar yapıldı.

ömür gedik seksi fotorğafları

ömür gedik seksi fotorğafları

ömür gedik seksi fotorğafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.