Onur Ünlü tehdit ve sübyancı ithamlarına savaş açtı! 61 kişi hakkında şikayet

Onur Ünlü tehdit ve sübyancı ithamlarına savaş açtı! 61 kişi hakkında şikayet
Hazar Ergüçlü ile yaşadığı ilişkinin her anında olay olan Onur Ünlü sevgilisiyle arasında bulunan yaş farkı sebebiyle kendisine yöneltilen tehditler ve sübyancı ithamları sebebiyle 61 kişi hakkında savcılığa başvurdu.

Sürpriz bir şekilde oyuncu Hazar Ergüçlü ile yeni bir aşka yelken açan yönetmen Onur Ünlü'nün sosyal medyada başı derde girdi. Milyonlarca kullanıcının bulunduğu internet ortamıdna dile getirilen iddialar, tehditler ve suçlamalar karşısıdna sessiz kalmayan Ünlü soluğu savcılıkta aldı.

'Sübyancı' diyorlar
Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; 46 yaşındaki Onur Ünlü, savcılığa şikayette bulundu: "26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile ilişkim nedeniyle sosyal medyada hedef haline getiriliyorum. 'Torunun yaşındaki kızla berabersin, sübyancı' diyerek hakkımda linç kampanyası düzenleniyor."

61 kişi için şikayet
Ünlü, "Söz konusu eleştiriler, küçük düşürücü küfürler; itibarıma, haysiyetime yönelik ağır ithamlar. Bu yüzden halk bana karşı öfkeyle yaklaşıyor. Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim" diyerek 61 sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.