Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ne zaman ve nerede evleniyor? Teklif kabul edildi

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ne zaman ve nerede evleniyor? Teklif kabul edildi
İlişkilerinin ilk anından itibaren yaş farkı sebebiyle eleştirilen ve sürekli magazin gündeminin baş konusu olmayı başaran Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü evlilik kararı aldı. İki oyuncunun hayranları da bu kararla mutlu oldu. Peki Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ne zaman ve nerede evleniyor? Detaylar haberimizde

BluTV'de yayınlanan Dudullu Postası dizisinin setinde tanışan ve aşka yelken açmaya başlayan yönetmen Onur Ünlü ile oyuncu Hazar Ergüçlü nikah masasına oturuyor. Yaş farkları sebebiyle çoğu zaman hedef olan çift evlenmeye karar verdi. Magazin gündeminden uzak kalmaya çalışan ve objektiflerden uzak duran Ünlü'nün sevgilisi Ergüçlü'ye evlenme teklifi yaptığı iddia edildi. Hayranları da internette nerede ve ne zaman evlenecekleri konusunda araştırmaya başladı.
 


Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ne zaman ve nerede evleniyor?

Başarılı yönetmen Onur Ünlü, sevgilisi Hazar Ergüçlü hakkında yaptığı açıklamada; “Aramızdaki yaş farkını gazetelerden öğrendim. İlişkim en önem verdiğim konulardan biri. İlk kez bir şeyin bitmemesiyle ilgileniyorum. Görünen o ki, Hazar bitmeyecek.” ifadelerini kullanmıştı. Çiftin ne zaman ve nerede evleneceği henüz bilinmiyor.
 


Kabul etti

İddialara göre; Onur Ünlü, Hazar Ergüçlü’ye evlilik teklif etmiş. ‘Evet’ cevabını da almış. Onur Ünlü geçen yaz Hazar Ergüçlü’nün ailesiyle de tanışmıştı. (Müge Dağıstanlı/ Posta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.