Otilia'dan Sinan Akçıl'a yaylım ateşi: Beni öldürmek için her şeyi yaptın

Otilia'dan Sinan Akçıl'a yaylım ateşi: Beni öldürmek için her şeyi yaptın
İki senelik birlikteliklerinde pek çok kez ayrılık noktasına gelen Sinan Akçıl ve Otilia arasındaki ilişki sona erdi. Akçıl 'Sevgilim yok, artık yalnızım' dedi, Rumen şarkıcı ünlü popçuya ağzına geleni söyledi.

Rumen şarkıcı Otilia ile birlikteliği bulunan Sinan Akçıl'ın birkaç ünlü ile adı aşk dedikodularına karışmış ancak bu haberler iddiadan öteye gidememişti. Geçtiğimiz gün basın mensularına verdiği demeçte Rumen yıldızdan ayrıldığını belirten ifadeler kullanan başarılı şarkıcı; 'Sevgilim yok, artık yalnızım' açıklamasında bulunmıştu.
 

Otilia mesaj yayınladı

Akçıl'ın bu açıklaması basında yer alır almaz kendisini sevgilisi olarak zannettiği Otilia ulaşması da çok geç olmadı. Seksi şarkıcı sıkça kullandığı Instagram hesabından yayınladığı mesajla kızgınlığını belirtip sert sözler söyledi.

otilia sinan akçıl
 

'Beni öldürmek için her şeyi yaptın'

İşte Otilia’nın, Sinan Akçıl hakkındaki açıklamaları: “Baştan beri beni yanıltmana rağmen neden ‘Seni seviyorum’ dedin? Neden her şeyin yolunda olduğunu söyledin? Öyle hissetmiyorsan neden kalbimi aşk kelimeleriyle doldurdun? Bu ilişki için her şeyi yaptım. Ama sen beni günden güne öldürmek için her şeyi yaptın. Kendimi tanıyamayan bir kadın oldum. Bunları neden mi yazıyorum? Acılarımı paylaşmak ve tüm kadınlara onların aşkını hak etmeyen erkekleri asla seçmemelerini söylemek istedim.”

otilia sinan akçıl

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.