Özcan Deniz Şebnem Schaeffer'e açtığı davayı kazandı! Biseksüel ne demektir

Özcan Deniz Şebnem Schaeffer'e açtığı davayı kazandı! Biseksüel ne demektir
Ünlü oyuncu Özcan Deniz kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı ve eski sevgilisi Şebnem Schaeffer'in 'biseksüel' sözü sonrası açtığı davayı yıllar sonra kazandı.

İlişkileri bir döneme damga vuran Özcan Deniz ile Şebnem Schaefer'in bozulan arası 'biseksüel' sözü sonrası iyice tavan yapmıştı. Başarılı oyuncunun açtığı dava sonuçlandı ve mahkeme lehine karar verdi.

PARAYI ÇOCUKLARIN EĞİTİME BAĞIŞLAYACAK
Sabah'ta yer alan habere göre, Deniz, eski aşkına tazminat davası açmış ve "Bu benim için bir onur savaşı" demişti. Ünlü oyuncu ardından da kazanacağı parayı kız çocuklarının eğitimi için bağışlayacağını açıklamıştı. Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı; Deniz davayı kazandı.

özcan deniz

Bisekseül ne demek?
Biseksüellik, her iki cinsiyetten olan insanlara karşı cinsel olarak ilgi duyma, ve onlarla duygusal veya cinsel bir ilişki içine girme potansiyelidir. Biseksüel bir kimse hem erkek hem de kadınla birlikte olabilir. Pekçok kimse her iki cinsiyetten kişilerle cinsel etkinlik içine girer, ancak kendilerini biseksüel olarak tanımlamaz. Benzer şekilde, bazı diğer insanlar da yanlızca bir cinsiyet ile cinsel ilişkiye girerler veya hiç cinsel ilişkiye girmezler, ancak yine de kendilerini biseksüel olarak tanımlarlar. Bir kimsenin biseksüel olup olmadığını saptamaya yarayacak bir davranışsal "test" yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.