Özge Borak ahlaksız teklifte bulunan Azeri iş adamını deşifre etti

Özge Borak ahlaksız teklifte bulunan Azeri iş adamını deşifre etti
Sosyal medyadaki sanal zorbalık bir kez daha yüzünü gösterdi. Bu kez hedefte güzel oyuncu Özge Borak vardı. Instagram'daki özel mesajlaşma bölümünden başarılı oyuncuya ulaşan Azeri iş adamı; "Seninle bir gece 1 milyon. Hesabını söyle paranı yatırayım" yazdı. Borak bu mesajı takipçileriyle paylaştı.

Instagram'daki en aktif ünlülerden biri olan Özge Borak ahlaksızların hedefi haline geldi. Kendisini Azeri bir iş adamı olarak tanıtan bir kullanıcı özel mesaj alanından; "Moskova'da yaşıyorum. Seninle 1 gece 1 milyon dolar... Hesabını söyle, parayı hemen yatırayım" ifadelerini güzel oyuncuya gönderdi.

"PİS, HADSİZ!"
Kendisine atılan ahlaksız teklif mesajının ekran görüntüsünü paylaşan oyuncu teklifi yapan kişiye şu cevabı verdi: "Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam genellikle. Ya çok komikse ya ilginçse paylaşırım. Kadın, erkek fark etmez, herkese olmasa da bazılarına cevap vermeye çalışıyorum, bilen bilir. Ayrıca sevgi mesajları da çok oluyor, sağ olun. Bence geneli dozunda ve saygısızlık içermiyor. Ama bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik canım…"

özge borak instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.