Özge Ulusoy ekranlarda sağlık programı sunacak

Özge Ulusoy ekranlarda sağlık programı sunacak
Üç aydır televizyon ekranlarından uzak olan Özge Ulusoy sağlık programı ile geri dönüyor. Güzel isim yeni yılda güzellik konularının da işlendiği bir program sunacak.

Aşk hayatında yeni gelişmeler olduğu öne sürülen Özge Ulusoy defile için gittiği Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ayrıca yeni bir televizyon programıyla ekranlara döneceğinin müjdesini de veren güzel model, konseptin ise sağlık ve güzellik olduğunu açıkladı. Ulusoy; "Ay başında yeni bir televizyon programına başlıyorum. Güzellik ve sağlıkla alakalı. Üç ay aradan sonra yeniden ekranlarda olacağım. Benim en çok sevdiğim alan güzellik ve sağlık" dedi.

Özge Ulusoy'un sevgilisi var mı?
Geçtiğimiz aylarda Joaquim Lundholm ile kısa süreli aşk yaşayan manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken mi açtı. Antalya'da iki gün üst üste gerçekleşen İğne İplik Moda isimli firmanın 2019 gelinlik defile sonrası basın gelinlikle mensuplarının karşısına çıkıp sorularını yanıtlayan güzel manken, özel hayatla ilgili sorulara kafalarda soru işareti bırakan cevaplar verdi. Genelde özel hayatıyla ilgili sorulara "Hayatımda kimse yok" diye cevaplar veren Ulusoy, bu kez "Hayırlısı, belli olmaz. Kısmet göreceğiz. Hayırlısı, önümüze bakıyoruz" diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

özge ulusoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.