Pınar Altuğ hamile mi? Su'ya kardeş mi gelecek

Pınar Altuğ hamile mi? Su'ya kardeş mi gelecek
Tatil için Bodrum'u tercih eden Pınar Altuğ'un bikinili fotoğraflarında hamile olduğu ve ikinci çocuğunu beklediği iddia edildi. Peki Pınar Altuğ hamile mi? İşte yanıtı.

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan tatillerini Bodrum'da geçiriyor. Kızları Su ile birlikte keyifli anlar yaşayan çiftin evliliği de doludizgin ilerliyor. Çiftin yeni bir çocuk beklediğine dair iddialar ise hayranlarını heyecanlandırdı.

Yalıkavak'ta denize bikini ile giren v ebasın mensupları tarfından görüntülenen Pınar Altuğ'un karnının  şişik görünmesi "hamile mi?" sorusunu da gündeme getirdi. Takipçilerinin de gözünden kaçmayan güzel oyuncu hakkındaki bu sorunun yanıtı araştırılıyor.

pınar altuğ hamile mi

Pınar Altuğ hamile mi?
Posta'da yer alan habere göre; Tatilini Bodrum'da geçiren Pınar Altuğ önceki gün Yalıkavak'ta denize girdi. Oyuncunun büyüyen karnını görenler "Su'ya kardeş geliyor" yorumunda bulunurken, Pınar Altuğ bu iddiaları "Hayır değilim" sözleriyle yalanladı.

pınar altuğ hamile mi

10 yaşında kızları var
Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan'la 2008 yılında dünya evine girdi. Çiftin Su adını verdikleri 10 yaşında bir kızları var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.