Pınar Altuğ oy kullanırken giydiği tayt için açıklama yaptı: Bir kadının...

Pınar Altuğ oy kullanırken giydiği tayt için açıklama yaptı: Bir kadının...
31 Mart seçimlerinde oy kullanırken verdiği poz esnasında giydiği tayt sebebiyle eleştirilere maruz kalan oyuncu Pınar Altuğ açıklamalarda bulundu. Altuğ; 'Her kadının başına gelebilecek bir durum' dedi.

Sosyal medyada zaman zaman gündem olan Pınar Altuğ için 31 Mart seçimlerinde oy kullandığı günde giydiği tayt sebebiyle eleştirilere maruz kalması uzun süre konuşulmuştu. Vücut hatlarını belli etmesi sebebiyle bir hayli tepki gören ünlü oyuncu yayınladığı fotoğrafı da kaldırmıştı. Dün bir galaya katılan güzel oyuncu konuya ilişkin açıklamada bulundu.

'Oluyor yani kadınsın!'
Altuğ, “Benim için amaç ‘oy kullanın oy kullanmak vatandaşlık görevidir’ bunu anlatmaktır. Dolayısıyla sandıkta gözüksün diye daha geniş çekilen bir fotoğrafta hiç aklımın ucundan geçmeyecek bir kareydi. Ben görünceye kadar da maalesef birçok insan fotoğrafı kopyalamıştı. O fotoğrafı küçültüp bir daha koydum. Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum dekolte de tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.