Podyumda kalçasını açan Hatice Çarpar kimdir? Instagram hesabı

Podyumda kalçasını açan Hatice Çarpar kimdir? Instagram hesabı
Şarkıcı Hatice katıldığı defileye transparan kıyafetle boy gösterirken bir anda kalçasını açması herkesi şaşırttı. Bu olay sonrasında binlerce kişi Hatice kimdir? sorusunu sormaya başladı. İşte Hatice Çarpar hakkında bilinmesi gerekenler...

Son dönemde sosyal medyadaki fotoğraflarıyla gündeme gelen Hatice, açıklamalarıyla da dikkat çekmeyi başarmıştı. Daha önce şarkılarıyla göz önünde olan güzel şarkıcı şimdilerde Instagram ve verdiği pozlarla dilleden düşmüyor. Hatice son olarak katıldığı bir defiledeki hareketleriyle adından söz ettirdi. Haticeyi gündem yapan ise kalçasını açması oldu. Hatice kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar...

Hatice Çarpar kimdir?
90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan ve ilk olarak “Kezban Yenge” şarkısıyla tanınan Hatice Çarpar tanınan adıyla Hatice, 6 Aralık 1978 tarihinde Narlıdere’de dünyaya geldi. Henüz küçük yaşlardayken müzikle iç içe olan Hatice, aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söylemeye başladı. Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu."İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programı ise dönüm noktalarından biri oldu.

Ayrıca Çürük Elma programının sunuculuğunu üstlendi. Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştıktan sonra profesyonel çalışmalara başladı. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan ilk eşi Güney Aydan, beyin kanaması nedeniyle 2003 yılında vefat etti. Hatice, son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlar ve açıklamalarla gündeme geliyor.

hatice kalçasını açtı

Olay oldu!
Sosyal medya paylaşımları ve kalçası hakkında yaptığı yorumlarla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Hatice, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. 40 yaşındaki şarkıcı, Muammer Ketenci'nin defilesinde olay oldu.

Kalçasını açtı!
Defileye damga vuran anları Instagram hesabından paylaşan Hatice, transparan kıyafeti ile podyumda yürürken birdenelbisesinin kuyruğunu kaldırarak izleyicilere kalçasını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.