Reklam aşkı iddiası sonrası Merve Boluğur'dan beklenen hareket

Reklam aşkı iddiası sonrası Merve Boluğur'dan beklenen hareket
Eski eşi Murat Dalkılıç hakkında geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına açıklama yapmayan Merve Boluğur, ünlü şarkıcıyı Instagram'daki takip listesinden çıkarıp fotoğraflarını sildi.

Boşanmaları gündemden düşmeyen ve özellikle Murat Dalkılıç'ın yaşadığı iddia edilen aşklarla ne yapacağı merak edilen Merve Boluğur eski eşini defterden sildi! Ayrılıklarından sonra birbirlerini takipten bırakmayan ikilideki ilk adım Boluğur'dan geldi. Seksi oyuncu 2 yıl evli kaldığı eski eşini yeni aşkı sebebiyle takioten çıkardı. Bilindiği üzere Dalkılıç geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in kardeşinin doğum gününde sevgilisiyle birlikte görüntülenmiş ve eğlendikleri anlar sosyal medyada günün en çok konuşulan karelerinin başında gelmişti.

Diğer yandan Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in aşk yaşadığı sorulan Merve Boluğur ise bu durum hakkın da ilginç bir tepki verdi. Yakın arkadaşına şunları söyledi: ''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli'' açıklamasında bulunmuştu. Ayrıca gelen diğer iddia göre ise, Erçel’in Murat Dalkılaç’a baskı yaparak eski eşim Merve Boluğu’u takipten çıkarmasını ve birlikte olan resimlerini silmesini istemiş. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.