Reynmen Berrin Keklikler ile aşk mı yaşıyor! Berrin Keklikler kimdir?

Reynmen Berrin Keklikler ile aşk mı yaşıyor! Berrin Keklikler kimdir?
Ünlü şarkıcı Reynmen konser biletlerinin pahalılığı sonrasında aşk dedikodusuyla gündeme geldi. Reynmen Berrin Keklikler ile aşk mı yaşıyor? Berrin Keklikler kimdir? İşte detaylar...

Müzik dünyasının yeni liderlerinden biri olan Reynmen'in son dönemde adı daha çok konser biletlerindeki bilet fiyatlarının pahalılığı ile anılıyordu. Uzun bir süredir hayatında aşk olmayan başarılı şarkıcı öyle biriyle orucunu bozdu ki herkes şoke oldu. İddiaya göre Reynmen Keklikler ile aşk yaşıyor. Peki Berrin Keklikler kimdir? Detaylar haberimizde.

Reynmen yeni sevgilisi ile görüntülendi. Hayranlarının kim olduğunu merak ettikleri genç kadının kimliğini Boxer Dergisi açıkladı. Habere göre başarılı şarkıcının yeni sevgilisi Berrin Keklikler. Yusuf Aktaş isimli fenomen artık ilişkisini de gizlemiyor. 
 


Reynmen yeni sevgilisi Berrin Keklikler kim?

Her şarkısıyla milyonlarca dinlenen ve ünlü şarkıcıların düet yapmak için sıraya girdiği Reynmen, yeni sevgilisi Berrin Keklikler denizde görüntülendi. Sarmaş dolaş halleri fotoğraflanan çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Berrin Keklikler 7 Nisan 1994'te Almanya'da doğdu. Güzellik Yarışmasına katılana kadar burada yaşayan Keklikler üç yıldır ablası Berna ile İstanbul'da yaşıyor. 1,77 boyunda olan Berrin Keklikler, 2013 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda 2. oldu. Daha sonra ise 9 Kasım 2013 tarihinde de Rusya’da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. 2014 yılında yapımcılığını Faruk Aksoy'un yaptığı "Çılgın Dersane Üniversite'de" adlı filmde Nesrin karakterini canlandırdı.

reynmen berrin keklikler


Televizyon geçmişi var

İkiside şu anda Çeşme'de olan çift, günü denizde geçirdiler. Reynmen yeni sevgilisi Berrin Keklikler'le denizde yakalandı. Bir dönem mankenlik yapan Berrin Keklikler, televizyonda da boy gösterdi. Ablası gibi ekranlarda da olan Berrin, Benzemez Kimse Sana programına katılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.