Ronaldo davayı kazanacağından emin!

Ronaldo davayı kazanacağından emin!
Bu akşam Manchester United ile karşılaşacak olan Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo, tecavüz iddiasıyla yargılandığı dava hakkında; "Bu durumla ilgili yalan söylemiyorum. Avukatlarım ve tabii ki ben davayı kazanacağımızdan eminiz." dedi.

Portekizli süper star Ronaldo hakkında açılan tecavüz davasıyla ilgili olarak konuştu. İtalyan ekibinin tecrübeli futbolcusu takımının eski kulübüne karşı çıkacağı mücadele öncesinde suçlamalara karşı adeta gözdağı verdi.

Kathryn Mayorga isimli eski bir modele tecavüz ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ronaldo kendinden emin açıklamalar yaptı ve "Avukatlarım konuyla ilgili kendilerinden eminler. Gerçek her zaman ortaya çıkar" dedi.

cristiano ronaldo

Yalan söylemiyorum
"Saha içinde ve dışında örnek bir insan olduğumdan yüzde yüz eminim." görüşünü dile getiren Ronaldo, "Her zaman gülen ve mutlu bir insanım. Harika bir kulüpte oynuyorum, harika bir ailem ve 4 çocuğum var. Sağlıklıyım ve her şeye sahibim, geri kalanlar beni etkilemez. Bu durumla ilgili yalan söylemiyorum. Avukatlarım ve tabii ki ben davayı kazanacağımızdan eminiz" diye konuştu.

(Sözcü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.