RTÜK'ün online mecralara da el atması Hadise'yi kızdırdı

RTÜK'ün online mecralara da el atması Hadise'yi kızdırdı
Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından biri olarak videoları Youtube'da milyonlarca kez izlenen Hadise'nin Sıfır Tolerans şarkısı sonrası gelen cezayla birlikte son olarak RTÜK'e sanal ortamdaki yayınları da denetim altına alma yetkisi verilmesi güzel şarkıcıyı kızdırdı. Başarılı popçu Twitter hesabından tepki mesajı attı.

Torba yasayla birlikte artık tüm sanal ortamlardaki videolar için RTÜK denetim uygulayacak. Özellikle Adnan Oktar'ın 'Kedicikler' olarak tabir edilen bir grup kadınla birlikte canlı yayında şov yapması dikkat çekmiş ve pek çok şikayet telefonu gelmişti. Alınan kararla birlikte artık bu yayınlar için de yaptırım uygulanabilecek..

Hadise de video klibindeki görüntüler sebebiyle klibinin yasaklanmasına engel olamamıştı. Farklı seslerin duyulmasını sağlayan bir mecra olan internete yasak getireceği düşünülen bu yasaya tepki gösteren Hadise, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. Daha önce de klibinin müstehcen bulan RTÜK’e tepkisini gösteren şarkıcının kısa süre içerisinde bu kurumla ikinci defa karşı karşıya gelmesi takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı. Hadise yaşananları; ‘Yasaklar, sansürler ve engeller’ olarak tanımladı.

hadise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.