Şarkıcı Çağla ve eşi Metin Korkmaz kimdir? Yaşı, kariyeri ve mesleği

Şarkıcı Çağla ve eşi Metin Korkmaz kimdir? Yaşı, kariyeri ve mesleği
Saz mı Caz mı şarkısıyla bomba etkisi yaratan ve milyonlarca izlenen şarkıcı Çağla ve eşi Metin Korkmaz hakkında binlerce arama gerçekleştiriyor. İşte bilinmesi gerekenler...

Müzik dünyasının en güzel isimlerinden biri olan ve son döneme damgasını vuran Çağla'nın yükselişi devam ediyor. Futbol dünyasında menajerlik yapan Metin Korkmaz ile evli olan Çağla aynı zamanda pek çok ünlü isim ve şarkıcıyla çalıştı. Çağla Korkmaz'ın hayatına dair araştırmalar da internette gözle görülür şekilde arttı.

Çağla Korkmaz kimdir?
Çağla 2014 yılında ‘Nasıl Yani Bilmiyor musun’ adlı bir EP çıkardı. 2016’da ‘Hoppa’ Sinan Akçıl’ın 2, Gökhan Tepe ve Yıldız Tilbe’nin 1’er parçasını içerdiği gibi EP’si çıktı. Çağla, ‘Sinan Akçıl’ın keşfi’ olarak tanındı. Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı için yazdığı söylenen ‘Pardon’ şarkısıyla ismini duyurdu. 2018’de Gülşen’in şarkısı “Saz mı Caz mı”yı seslendirdi. Son olarak  Emrah Karaduman aranjörlüğünde Arabeni şarkısının çalışmalarını yaptı.  Ünlü futbolcu menajeri Metin Korkmaz’ın eşidir.

çağla korkmaz kimdir

Metin Korkmaz kimdir?
Metin Korkmaz, 1969 yılında İstanbul Kasımpaşa’da doğmuştur. 26 yıllık menajerlik hayatında yüzlerce transfere imza atmıştır. Geçmişte Rıdvan Dilmen’den, Tanju Çolak’a Uğur Tütüneker’den, Ertuğrul Sağlam’a, Sergen Yalçın’dan, Yusuf Şimşek’e, Sercan Yıldırım’dan Volkan Şen’e, Mbia’dan, Samuel Eto’o ya, Pablo Batalla’dan, Celustka’ya birçok oyuncuyu transfer etmiştir. Teknik Direktörlerden; Yılmaz Vural’dan, Samet Aybaba’ya  Kemal Kılıç’tan, Cem Pamiroğlu’na, Sergen Yalçın’dan, Hakan Kutlu’ya ve daha birçok futbol adamıyla çalışmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.