Seda Akgül yayınladığı fotoğrafla yürek hoplattı!

Seda Akgül yayınladığı fotoğrafla yürek hoplattı!
Ünlü sunucu Seda Akgül cüretkar pozlar yayınladığı Instagram hesabından yaptığı son yayınla erkeklerin yüreğini hoplattı. Başarılı isim tatildeki bu karesiyle beğeni yağmuruna tutuldu.

Son olarak Karius için söylediği söylemlerle gündeme oturan Seda Akgül'ün fit vücudu dikkat çekerken güzel sunucunun Instagram paylaşımları da kendisi gibi popüler.

Yüz binlerce takipçisi bulunan Akgül, son tatil fotoğrafıyla sosyal medyanın huzuruna çıktı ve adeta bombayı bıraktı. Giydiği derin göğüs dekolteli mayosuyla herkesi etkileyen başarılı sunucu tam nota almayı başardı. Her ne kadar eleştirenler olsa da Seda Akgül'ün bu pozu uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyor.

seda akgül seksi paylaşım


'Gençlere taş çıkarmışsınız'


 
Instagram hesabının hikaye bölümünden fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Akgül paylaşıma, "Yazdan kalan son günlerin tadı çıksın" notunu yazdı. Akgül'ün fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşa bir takipçisi paylaşıma, "47 yaşında bir kadın için çok gereksiz bir paylaşım olmuş bana göre" yorumunu yazdı. Başka bir takipçisi ise, "Seda hanım genç kızlara taş çıkartmışsınız maşallah." yorumunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.