Seda Bakan'dan Ahmet Kural'a suçlama!

Seda Bakan'dan Ahmet Kural'a suçlama!
Başarılı oyuncu Seda Bakan daha önce birkaç projede birlikte rol aldığı Ahmet Kural'ın gündem sarsan şiddet iddiası üzerine yaptığı açıklamada "Ahmet tamamen suçludur" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Ahmet Kural ile Sıla arasındaki şiddet iddiası mahkemeye taşınmış ve iki taraf da kozlarını yasalar önünde paylaşmaya karar vermişti. Birçok ünlü daha önce bu olay hakkında yorum yapmıştı ancak Seda Bakan'ın henüz iddia aşamasındaki konu ile ilgili kesin cümlesi şaşırttı. Kardeş Payı'nda Ali'nin kardeşi Feyza'yı canlandıran ve performansıyla alkış alan güzel oyuncu meslektaşının suçlu olduğunu öne sürdü.

Murat Boz'la başrolünü paylaştığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı filmin çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen oyuncu, vizyon tarihinin ise belli olmadığını söyledi.

Ahmet Kural'la birkaç projede yer alan Bakan, oyuncunun Sıla'yla yaşadığı olayların sorulması üzerine, "Olmaması gereken bir olaydı. Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" diyerek aracına bindi. Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.