Seda Sayan'dan Demet Akalın'a canlı yayında İbrahim Kutluay şoku!

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a canlı yayında İbrahim Kutluay şoku!
Uğur Arslan ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir program başlayan ve yeniden eğlenceli bir formata dönen Seda Sayan'ın yayınındaki bir görüntü konuk ettiği Demet Akalın'ın yüzünü astı. Güzel şarkıcı eski sevgilisinin ekranlara verildiğini görünce VTR dönüşü kötü bir halde görüldü.

Seda Sayan yeni formatla oluşturulan programıyla ekranlardaki yürüyüşünü sürdürürken ilk gün konuk ettiği Gülben Ergen'in ardından dün de Demet Akalın ve Okan Kurt'u ağırladı. Güzel sunucunun ekibi Akalın'ı tanıtan klibinde 'Senin Anan Güzel mi?' şarkısına da yer verince olanlar oldu.

Show TV'de program yapmayı sürdüren Seda Sayan çok konuşulacak bir yayına daha imza attı. Konuk olarak canlı yayına çıkardığı Demet Akalın'ı anlatan biyografide eski sevgilisinin yer alması başarılı popçuyu gerdi. Akalın'ın VTR dönüşü asık yüzü dikkatlerden kaçmadı.

Aldatılmıştı
Demet Akalın, büyük aşkı İbrahim Kutluay ile "Senin Anan Güzel mi?" şarkısında kamera karşısına geçmişti. İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Demet Akalın'ı aldatınca ünlü şarkıcı çok zor dönemlerden geçmişti. Seda Sayan'ın programında da dün bu klibe yer verilince Demet Akalın'ın yüzü değişti. Okan Kurt'un ise duruma tepkisiz kalması "Videoda yer alan İbrahim Kutluay'ı görmedi mi?" sorusuna akıllara getirdi.

Gülben Ergen'e aynısı yapılmadı
Seda Sayan'ın ilk konuğu Gülben Ergen olmuştu. Gülben'in biyografisi verilirken eski eşi Erhan Çelik'e yer verilmezken Demet'in eski sevgilisine yer verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.