Seda Sayan'dan Mahsun Kırmızıgül'e 'Ah Geceler' telefonu

Seda Sayan'dan Mahsun Kırmızıgül'e 'Ah Geceler' telefonu
Türkiye'nin en güvenilir ünlülerinden biri olarak görülen Seda Sayan 22 yıl önce birliktelik yaşadığı ve magazin gündeminde uzun süre yer aldığı Mahsun Kırmızıgül'ü arayarak Ah Geceler şarkısını seslendirmek için izin istedi. Kırmızıgül bu talebe olumlu yanıt verdi.

Sinan Engin ile evliliğinden doğan çocuğu Oğulcan Engin'in isteğini kırmadı. Kendisinden  Ah Geceler isimli şarkıyı yeniden söylemesi için oğlundan talep gelen güzel şarkıcı hemen telefona sarılarak Mahsun Kırmızıgül'ü aradı. Geçmiş yıllarda sevgili olan ikilinin görüşmesinden olumlu karar çıktı ve Sayan çalışmalara başladı. Sayan aldığı izinden sonra çok mutlu oldu.
 

Büyük başarı elde etmişti

Seda Sayan 1995-98 yılları arasında Mahsun Kırmızıgül ile büyük aşk yaşamıştı. 1996'da sevgilisinin imzasını taşıyan 'Ah Geceler' şarkısı ile adından söz ettirmişti. Kırmızıgül'ün aşkları için yazıp bestelediği bu şarkı uzun süre müzik listelerinin ilk sırasında yer aldı. Sayan, satış rekorları kıran ve sayısız ödül kazandığı şarkıyı yeniden okumak için eski sevgilisinden izin aldı.
 

Tüm izinleri verdi

Mahsun Kırmızıgül ile şarkı hakkında konuştuklarını söyleyen Sayan, "Mahsun'a ricada bulundum. Sağolsun beni kırmadı, gerekli tüm izinleri verdi. Oğlum Oğulcan başta olmak üzere gençler 'Ah Geceler'i yeniden yorumlamamı istiyor. Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül ve aranjör Yasin Keleş'in buluşması şahane oldu. Bana heyecan kattı" dedi.

Mahsun Kırmızıgül 2,5 yıl önce Avukat Ece Binay ile evlendi.

mahsun seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.