Seda Sayan oğlu için fakir kız istedi - Oğulcan Engin kimdir kaç yaşında

Seda Sayan oğlu için fakir kız istedi - Oğulcan Engin kimdir kaç yaşında
Seda Sayan'ın Sinan Engin'den olan oğlu Oğulcan Engin için fakir kız istediğini beyan etti. Oğlu ise aşık olduğu kızla evleneceği yönünde yanıt verdi. Peki Oğulcan Engin kimdir? İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı Seda Sayan oğlunu fakir bir kızla evlendirmek istediğini açıkladı. Oğulcan Engin ile adeta arkadaş gibi olan güzel isim talebine olumsuz yanıt aldı denebilir. Oğlu annesine ''aşık olacağım kadınla evlenmek istiyorum'' cevabıyla hayallerini yıktı. Peki Oğulcan Engin kimdir ve kaç yaşındadır?

 

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Oğulcan Engin, 30 Ağustos 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan, 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılındaBeşiktaş Spor Kulübü'nde lisanını aldı. 07-08 sezonunda Beşiktaş A2 takımında yer aldı. 2,5 yıl A2 takımında 31 maça çıkıp 4 gol attı. 23 Ağustos 2008 tarihinde çapraz bağlarında meydana gelen sorun nedeniyle ameliyat olan Oğulcan'ın 4 ay süreyle sahalardan uzak kalması gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.