Seher Dilovan ve Alan Dere’den 'Tadım Tuzum'

Seher Dilovan ve Alan Dere’den 'Tadım Tuzum'
Sevilen yorumcu Seher Dilovan, Alan Dere’nin ses getiren teklisi Tadım Tuzum’u yeniden yorumladı.

Seher Dilovan ‘’Tadım Tuzum’’ şarkısı için, "Müzik yorumlamanın, üretmenin kıymetinin ne olduğunu iyi bilen bir ses sanatçısı olarak, biraz aradan sonra genç bir yetenek olan Alan Dere ile aynı şarkıyı yorumlamak çok keyifli ve özeldi" sözlerini sarf etti.

Dilovan, ‘’Müzik yorumlamanın, üretmenin kıymetinin ne olduğunu iyi bilen bir ses sanatçısı olarak, biraz aradan sonra genç bir yetenek olan Alan Dere ile aynı şarkıyı yorumlamak çok keyifli ve özeldi. Özeldi çünkü bu genç yetenek, benim oğlum. Bu şarkının sözlerini ve müziğini kendisi yaptı. Üreten insanlar benim gözümde hep kutsaldır. “Tadım Tuzum “ isimli eser öyle ilginç bir armoniyle yazılmış ki onu herhangi bir çalgının üstadı, ki bu bir bağlama olabilir ya da bir piyano, isterse çok duygusal romantik çalıp sizi duygu selinde sürükleyebilir ya da hareketli çalıp çoşturabilir. Yani her an yanıbaşınızda sizinle dostluk edebilecek bir eser. Ben duygu yüklü olanını tercih ettim ve öyle seslendirdim. Belki de pandemi ve yaşadığımız orman yangınları, beni çok duygulu versiyonunu okumaya itti’’ dedi.

Sözü ve bestesi Alan Dere’ye, düzenlemesi ise Ahmet Koç’a ait olan Tadım Tuzum’un video klibinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Bülent Eren oturuyor. Tadım Tuzum teklisinim samimi ve içten klibi, seyircinin beğenisini toplayacak.

Seher Dilovan ve Alan Dere’nin Tadım Tuzum isimli teklisi, 17 Eylül’de Sony Music Türkiye etiketiyle yayında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.