Seher Dilovan'dan Hatice'ye: Poposu beyninden çok yer buldu

Seher Dilovan'dan Hatice'ye: Poposu beyninden çok yer buldu
Geçtiğimiz günlerde gelinlik defilesinde kalçasını açarak magazin gündemine oturan Hatice'ye meslektaşı Seher Dilovan'dan sert tepki geldi. Ünlü sanatçı Hatice'yi ünlü olabilmek adına bunları yaptığını dile getirdi.

Son döneme verdiği cesur pozlarla damga vuran Hatice beş vakit namaz kıldığını da açıklamıştı. Türkücü algısını yıkamadığını da bir zamanlar açıklayan güzel şarkıcı bu kez meslektaşının hışmına uğradı. Seher Dilovan Instagram'dan yayınladığı 'Hatice'nin yolu' başlıklı yazıda sert ifadeler kullandı. 

İşte Seher Dilovan'ın Hatice'ye yazdıkları:
Şifon için poposunu bir sunan kadına dönmek
"Ankara oyun havaları söyleyen, eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan, podyumda poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek. Hatice…

Ne yapacağını şaşırmış!
Babası başı geleneksel kasketli, bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi.  Evet evet oydu, Hatice’ydi podyumdaki. Bu sefer kıvrak keyifli türkülerini söylemek için değildi, orada olmasının sebebi. İnsanlığa dayatılan sistemin sıkışmışlığının sonucuydu bu, ne yapacağını şaşırmıştı.

Yönünü bulamadı
Yönünü bulamayan bir kuş gibi oraya buraya çarpa çarpa kendisini podyumda buldu, o siyah transparan elbisenin içinde. Anlamıştı halk müziğiyle bu oyunun bir parçası olamayacağını. O da anlamıştı poponun beyinden  daha fazla yer bulacağını."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.