Selen Görgüzel'e ilk konserinde tam not

Selen Görgüzel'e ilk konserinde tam not
İmdat şarkısıyla büyük çıkış yapan Selen Görgüzel ilk sahne performansında Gece Nakkaştepe'de dinleyicilerin karşısına çıktı.

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel ilk konserini Gece Nakkaştepe'de verdi. Özel davetlilerin yer aldığı konserde 2 saat sahne peformansı sergileyen Görgüzel, dinleyenlerden tam not almayı başardı.

Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Selen Görgüzel; "Öncelikle "İmdat" şarkısının sözleri için Şehrazat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Başından beri yanımda olan eşim Hamdi Alkan'a da çok teşekkür ediyorum. Kızı İlknaz ise "Çocukluktan beri annemin sesiyle büyüdüm, sesinin güzelliğine bu yaşıma kadar şahit oldum. Şimdi artık herkesin bu özel kadınla ve bu özel sesle tanışması beni mutlu edecek.' dedi.

Seni çok seviyorum
Sahneye çıktığı akşam evlilik yıl dönümlerini de kutlayan Selen Görgüzel; 'Bizi tam 5 yıl önce bugün aşk birleştirdi... Sevişip, didiştiğin en gıcık olduğun anda bile vazgeçemediğin her haline kenetlendiğin birinden başka size daha kim can olabilir ki? İyi ki varsın Hamdim, seni çok seviyorum. Bu 24 Nisan'da var bir keramet, hayatımın 2. dönüm noktası. Çifte mutluluk yaşıyorum hem evlilik yıldönümümüz hem de ilk sahne programım' ifadelerini kullandı.

selen görgüzel

Onun kadar heyecanlıyım
Görgüzel'in oyuncu eşi Hamdi Alkan, "Selen'in her daim yanındayım, ben sesinin güzelliğini biliyorum ama ilk defa profesyonel bir sahnede dinleyeceğim. Ben de onun kadar heyecanlıyım." dedi.

selen görgüzel

Derin sırt dekolteli bir elbise tercih eden Görgüzel, "Seninle Başım Dertte" şarkısının nakaratındaki "ne yapsam bilmiyorum canımdan bir parçasın" sözlerini üst üste söyleyerek sahneden eşine seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.