Selena Gomez derbeder oldu! Son hali hayranlarını şoke etti

Selena Gomez derbeder oldu! Son hali hayranlarını şoke etti
Tutkulu bir aşkla bağlandığı Justin Bieber ile nikah masasına oturmanın direğinden dönen Selena Gomez adeta derbeder oldu. Geçen gün tedavi altına alınan Selena Gomez'in son hali hayranlarını çok üzdü.

Sallantıda giden ilişkilerini sonunda bitiren Selena Gomez ile Justin Bieber milyonlarca hayranlarına kötü haber vererek ayrıldıklarını duyurmuşlardı. Ancak Bieber'in çok kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile dünyaevine girmesi Selena Gomez'i depresyona soktu.

People isimli dergi güzel şarkıcının eski sevgilisinin arka arkaya önce nişanlanıp sonrasında evlenmesiyle büyük darbe yediğini savundu.

Derginin, müzik dünyasından bir kaynağa dayandırarak verdiği habere göre Selena Gomez, bir rehabilitasyon merkezinde tedavi oluyor.

selena gomez son hali

Aynı kaynak Selena Gomez'in sadece ruhsal değil fiziksel sağlık sorunlarıyla da mücadele ettiğini ileri sürdü. Derginin bu kaynağa dayandırarak verdiği habere göre Selena Gomez, bir süre önce geçirdiği böbrek naklinin bir yan etkisi olarak beyaz kan hücrelerindeki bir sorun nedeniyle bir süre tedavi gördü. Ardından da panik ataklar yüzünden rehabilitasyona girdi.

Bütün bu olumsuzluklar nedeniyle tedavi görmeye başlayan Gomez'in sağlık durumum iyiye gittiğini belirten kaynak "Selena ihtiyaç duyduğu yardımı alıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.