Selin Görgüzel'den cenaze törenindeki fotoğraf için tepki!

Selin Görgüzel'den cenaze törenindeki fotoğraf için tepki!
Ünlü sanatçı Enis Fosforoğlu'nun cenaze töreninde eşi Hamdi Alkan tarafından fotoğrafı çekilen Selin Görgüzel kendisine yöneltilen eleştirilere sert yanıt verdi.

Bugüne kadar güler yüzü ile tanıdığımız Selin Görgüzel ünlü oyuncu Enis Fosforoğlu'nun son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreninde çok üzgündü. Görgüzel'in tabuta sarıldığı anlarda eşi Hamdi Alkan'ın telefonda fotoğraf veya video çekmesi herkesi şaşırtmıştı. Gözyaşı döken Selin Görgüzel'e sert eleştiriler yöneltildi. Ancak tepki sert oldu. Selin Görgüzel Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.

İşte o açıklama:
"Bugüne kadar hayatımı evladımı ailemi hiçe sayarak beni bir magazin figürü haline getirmeye çalıştınız ses etmedim...Hepinizle arkadaşlık dostluk ettim onların da işidir dedim! ama bu sefer olmadı çok canımı yaktınız hem de acım varken yaptınız hiç bir zaman affetmeyeceğim... Bu haberi yapan hem Allah katında hem de adalet önünde hesabını verecek! Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim canımı acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! Baba dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğraflarımı paylaşıp acımı şova döndüren sizsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.