Sema Kural'dan Sıla'ya 'kurusuzluk' göndermesi

Sema Kural'dan Sıla'ya 'kurusuzluk' göndermesi
Ahmet Kural tarafından şiddete uğradığını iddia eden Sıla'ya ünlü oyuncunun annesi Sema Kural'dan gönderme geldi. Anne Kural, Çehov'un "Eğer sen kusursuz olsaydın başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın" sözünü paylaştı.

Sevgilisi Ahmet Kural'ın 45 dakika şiddetine maruz kaldığını öne sürerek 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Sıla'nın suçlamaları gündeme oturmuştu. Ünlü oyuncu da savcılığa verdiği ifade sonrasında adliye çıkışı muhabirlerin sorusunu yanıtlayarak; Sokrates'in "Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" sözüyle kendisini savunmuştu.

Çehov'dan örnek verdi
Yaşananların ardından Kural ailesinin nasıl bir tepki göstereceği merak edilmişti. Sıla'nın konserlerini en önden izleyen Kural'ın anne ve babası mütevazi ifadelriyle bu ilişkiye onay vermişti. Ancak geçen hafta meydana gelen olayın ardından anne Sema Kural, 3 Kasım'da Facebook'taki paylaşımıyla sessizliğini bozdu. Anne Kural, Rus yazar Anton Çehov'un "Eğer sen kusursuz olsaydın başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın" sözünü paylaştı.

'O hanım hanımcık bir kız' demişti
Sema Hanım'ın bu paylaşımı "Eski kayınvalideden Sıla'ya taş" dedirtti. Sema Hanım, geçen yıl eşi Mesut Kural'la konserini izleyip "O hanım hanımcık bir kız" dediği Sıla'ya yaptığı göndermeyle de oğlunun arkasında durdu.

Sıla'nın 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Ahmet Kural, kavganın popçunun aşk yaşadığı Okan Can Yantır yüzünden çıktığını iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.