Serdar Ortaç: Eşim yanımdaysa beni seviyor demektir

Serdar Ortaç: Eşim yanımdaysa beni seviyor demektir
4 senelik evliliğinde eşi Chloe Loughnan'ın güzelliği başına adeta dert olan ve hem aldatma hem de boşanma haberleriyle gündem haline gelen Serdar ortaç önemli açıklamalar yaptı. Ortaç itirafta bulunarak eşi hakkında; "Yakışıklı değilim, param da bitti. Yanımda kaldığına göre beni seviyor" dedi

İrlandalı model ile 2014 yılında evlenen Serdar Ortaç, kendisinden 22 yaş küçük olması sebebiyle eleştirilmişti. Ardından güzel modelin sürekli kendisini aldattığı ve boşanacakları haberleri basında yer aldı. Hatta son Amerika tatilinde bir Arap şeyhinin oğlu ile birliktelik yaşadığı dahi iddia edildi. Bu konular hakkında konuşan Serdar Ortaç herkesi taca çıkarak açıklamalarda bulundu.
 

Eşim isterse bulur

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç evliliği hakkında Selim Akar'a konuştu: "Aptal değilim. Eşim isterse birçok adam bulur. Yakışıklı değilim, param da bitti. Yanımda kaldığına göre beni seviyor."


Instagram'dan yalanladı

Öte yandan Chloe Loughnan, Instagram'a yüklediği fotoğraflar ile magazin gündeminden düşmüyor. 

chloe loughnan serdar ortaç

Serdar Ortaç'ın açıklamasının ardından Chloe de Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşıp, üstüne de 'Dünyaya karşı biz aşkım' notunu düşmüştü.

chloe loughnan serdar ortaç

chloe loughnan serdar ortaç

chloe loughnan serdar ortaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.