Seren Serengil hapis cezasına rağmen susmadı!

Seren Serengil hapis cezasına rağmen susmadı!
Dün hakkında açıklanan hapis kararı sonrası dikkatleri üzerine çeken Seren Serengil, programdaki partneri Cengiz Semercioğlu ile birlikte kamera karşısına geçerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen ile tartışmaları sonrasında mahkemelik olan Seren Serengil hapis cezası da aldı. Güzel şarkıcının şikayeti sonrasında 3 günlük tazyip hapsi kararı verilen Serengil, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından açıklamalar yaparak olay hakkında konuştu.

Seren Serengil'in yaptığı paylaşımdaki açıklamaları şu şekilde:
"Yani tabiki bu bizim yaptığımız haberlerle ilgili durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvası yıkılan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman oldum. Gülben'le de alakalı eleştirilerim de oldu. Ama bunlar bu nedenden dolayı değil hapis cezası... Biliyorsun ki tedbir kararı alınıyor ya tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor. Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim. Sana da kuliste dedim ki 'Ben konuşacağım, gerekirse içeri de gireceğim' dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin Hanım için bütün 3 günlerim feda olsun. Şu anda Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gidiyorum. Orada da röportajlar filan yaparım."

(@serenserengil)'in paylaştığı bir gönderi ()

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.