Seren Serengil ile Hande Yener 'tesadüfen' barıştı! Demet Akalın ne diyecek

Seren Serengil ile Hande Yener 'tesadüfen' barıştı! Demet Akalın ne diyecek
Kısa bir süre önce aralarında çıkan dinlenme tartışmasının kavgaya dönüştüğü Hande Yener ve Seren Serengil yaşadıkları gerginliği sona erdirdi. Bilindiği üzere Yener Serengil'in üstsüz fotoğrafını yayınlamış ve bu davranışı tepki almıştı. İkili birlikte takipçilerine mesaj da gönderdi. Serengil tarafında olan Demet Akalın'ın bu duruma nasıl bir reaksiyon göstereceği de merak ediliyor. İşte detaylar...

Ekranların en büyük cezasını yiyerek kamuyounun gündemine tepkilerle gelen Seda Sayan programdaki formatı hayatına da taşıdı ve Hande Yener ile Seren Serengil'i barıştırdı. Kadırgalı Aysel lakaplı ünlü sanatçı, ikilinin arasını yaptı ancak Demet Akalın'ın arasının bozuk olduğu gerekçesiyle Seren Serengil tarafında saf tuttuğu bu barışmanın ardından ne diyeceği konusunda tepkisi tartışılmaya başlandı.

Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaşmıştı. İkili daha sonra mahkemelik olmuştu.

SEREN SERENGİL HANDE YENER

Seren Serengil ile Hande Yener'in arasındaki buzları ise Seda Sayan eritti. Seren Serengil barışmayla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kızkıza, başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, "Siz artık barışın" dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.