Serenay Aktaş'tan eski sevgilisi ve aşk yaşadığı arkadaşına tepki

Serenay Aktaş'tan eski sevgilisi ve aşk yaşadığı arkadaşına tepki
Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu Serenay Aktaş, eski sevgilisi ve yakın arkadaşının yaşadığı aşkla ilgili olarak sert bir yorumda bulundu.

Futbol kariyerinin yanısıra rol aldığı projelerle de adından duyurmaya devam eden Serenay Aktaş'tan zehir zemberek açıklamalar geldi. Kim Daha Mutlu filminde rol alan seksi oyuncu gala hazırlıklarına başladığı Nişantaşı'nda kıyafet bakarken basın mensuplarının objektifine takıldı. Eski sevgilisi Kenan Acar ile Güldür Güldür Show kadrosunda yer alan yakın arkadaşı Açelya Topaloğlu hakkında konuşan Aktaş; "Oksijenimi onlar için harcamam, Allah beni ateşlerin içinden aldı," diyerek sitem etti.

'Kendime layık görmedim'
Aktaş, muhabirlerin eski sevgilisi ve yakın arkadaşının ilişki yaşamasını hatırlatınca şunları söyledi: "Onlar hakkında konuşmaya hiç gerek duymadım. Aldığımız oksijenler çok zor üretiliyor. Bu oksijeni onlara harcamak istemiyorum. Bu konu beni hiç üzmedi. Allah beni ateşlerin içinden aldı. "Çok şükür" dedim. Onları hiçbir zaman kendime layık görmedim. O yüzden herkes yoluna gitsin. Herkes benim hayatımda bir öğretmen, geliyorlar bana bir şeyler öğretip gidiyorlar"

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

Ben mutluyum
Serenay Aktaş, 'Siz aradığınız mutluluğu buldunuz mu?' sorusuna ise, "Ben kendimle çok mutluyum. Kendime ve yapacaklarıma yöneldim. Ben hiçbir zaman mutluluğu bir ilişkide aramadım. Yalnız da olsa mutluyum. Biliyorsunuz, en son ilişkim olmuştu geçen yıl ondan sonra hiç olmadı" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.