Serenay Sarıkaya hamile mi? Tatil fotoğrafı olay oldu!

Serenay Sarıkaya hamile mi? Tatil fotoğrafı olay oldu!
Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ve bir süredir de sevgilisiyle tatilde olan Serenay Sarıkaya'nın son fotoğrafları hamilelik iddialarını da beraberinde getirdi. Peki Serenay Sarıkaya hamile mi? İşte detaylar...

İlişkileri ile gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın tatili de olay oldu. Bir süredir birlikte olan ünlü çift, tatil için gittikleri Bodrum'da görüntülendi. Yılmaz özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiği iddiasıyla magazinburada.net isimli web sitesini mahkemeye vereceğini açıkladı. Ancak görüntülerde Serenay Sarıkaya'nın göbeğinin çıkmış olması hamilelik iddialarını da beraberinde getirdi. Serenay Sarıkaya hamile mi? Kaç aylık? Sorularının sorgulanmaya başlamasına neden oldu.
 


Serenay Sarıkaya hamile mi?

Kerem Bürsin ile yollarını ayırdıktan sonra Cem Yılmaz ile hayatında yeni bir sayfa açan güzel oyuncunun hamile olup olmadığı bilinmiyor ve bu konuda açıklama yapılmadı. Çiftten bununla ilgili demeç vermeleri beklenirken sosyal medyada birçok kişi Sarıkaya'nın hamile olabileceği yönünde mesajlar attı.
 

serenay sarıkaya hamile mi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.